29/3/09

L'informe Auken

La diputada autonòmica d’Iniciativa del Poble Valencià Mónica Oltra ha reclamat hui un canvi dràstic en la política urbanística que ve desenvolupant-se al País Valencià després que el Parlament Europeu haja amenaçat amb retirar els fons europeus si no es remeien les situacions irregulars que estan produint-se.

Per a Oltra “el Parlament Europeu ha vingut a donar la raó a tots aquells que portem anys denunciant els abusos urbanístics i la depredació del territori que venen practicant-se des de les administracions dirigides tant pel PP com pel PSOE”.

“Amb l’amenaça de congelació dels fons comunitaris es constata que a més de la ruïna mediambiental a què estan portant-nos els nostres dirigents, la ruïna econòmica també pot ser un fet”, ha senyalat la diputada d’Iniciativa.

“L’informe Auken, recolzat per la majoria de l’Eurocàmera, demostra que la política urbanística al País Valencià es realitza per a beneficiar exclusivament a certs empresaris de la construcció, passant per damunt dels drets dels ciutadans i de paràmetres mediambientals bàsics”.

Segons Oltra “les declaracions del President Camps d’esta mateixa setmana en què reivindicava que la construcció havia de continuar sent el motor de l’economia valenciana són d’una gran irresponsabilitat i demostren que no té cap alternativa al model econòmic fracassat que han vingut defensant.

L’advertència del Parlament Europeu és un dur revés que ha de fer reflexionar als nostres dirigents”.

1 comentari:

anmorsigol ha dit...

Hola! Ací us deixe l'enllaç del curt documental "Nablus Humanitarian Army" , enregistrat mentre treballavem amb l'ISM a aquesta ciutat de Cisjordània, al video podreu vore els efectes de l'ocupació militar israeliana en la vida quotidiana dels palestins (controls militars, ocupació de cases, incursions i tocs de queda...)
L'enllaç;
http://blip.tv/file/2056813

salut!!

visca palestina lliure